Concert inaugural del curs blogger 09-10

Dec haver escrit, en més d'una ocasió, que l'espontaneïtat no és cap virtut, i que hem de jutjar els actes per les seues conseqüències, més que per les intencions que els motiven. Doncs bé, si en algun moment heu quedat convençuts d'alguna d'aquestes meues tesis, agraïria que les oblidareu durant els dos minuts que dura el meu vídeo musical, que no tenia altre objecte que inaugurar d'una manera "distinta" la meua cinquena temporada com a blogger (això em recorda que he de recuperar encara un grapat de textos de les dues primeres i posar-los ací). El so i la imatge estan descoordinats: confesse que no és cap joc conceptual amb el títol del meu blog, sinó un error tècnic que no sabria com corregir sense tornar a gravar de nou - i no pense intentar-ho...



(He de dir al meu favor que al piano "de veres", i amb pedal, sona bastant millor, i no se sent el tic-tic de les tecles...) A la vostra salut, lectors i amics!

5 comentaris:

Guillem Calaforra ha dit...

Ie valent, figura, un aplaudiment!

Alvagó ha dit...

La meua sincera enhorabona, Emili. Sempre he sentit una certa frustració no saber tocar un instrument... admire als que sou capaços de fer-ho! Continueu!

Una abraçada,

Emili Morant ha dit...

Uff, em costa de creure que aquesta siga encara l'entrada "de més amunt" del blog. He d'escriure'n una altra de forma immediata per a fer-la "baixar" (segurament serà sobre l'inici de curs, que és el que m'està deixant sense temps per a escriure).

I més a mig termini hauré de millorar açò amb alguna cosa enregistrada amb un piano com Déu mana (çò és, amb pedal), i tocant alguna peça més moguda - Nino Bravo estaria bé...

Alvagó ha dit...

No és gens moguda, però per demanar que no quede... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=VFLF-gh4C2M
Títol: Comptine d'un autre été: l'après-midi
Compositor: Tiersen (ho sé: no sóc gens variat ni original... però crec que está molt bé i que no és massa complicada, no?).

DE TOT UN POQUET ha dit...

Enhorabona... i ja cinc anys!