Cançó de bressol per a vuvuzela i clàxon

Com que tinc dubtes seriosos que aquesta classe de coses, fins ara inaudites, esdevinguen costum, crec que d'ací molts anys encara podré dir-li al meu fill com de grossa es va montar al poble la primera nit que va passar a casa: era la nit que Espanya va guanyar el Mundial, i mentre sa mare i ell dormien a l'habitació i son pare escrivia al menjador, els clàxons i els coets sonaven tan fort que es transmetien fins i tot a través l'intercomunicador per a bebés. A hores de publicar açò no sé si l'escàndol ens costarà a tots una nit sense tancar l'ull: però ara que dormir per les nits podria haver-se convertit definitivament en un luxe, almenys queda el consol de compartir l'insomni amb un país sencer.

Disculpeu-me per no iniciar el relat des del principi. Marta va començar a sentir contraccions durant la semifinal contra Alemanya, que van anar intensificant-se durant el dia següent fins a extrems dolorosos de recordar (i que per això mateix ja se'ns han oblidat). Per obra i gràcia de l'anestèsia epidural els patiments de la mare van cessar poques hores abans del part, i divendres dia 9 a les 8:20 del matí el petit Emili va abandonar el si matern. La criatura està saníssima, ha pesat 3.780 g i mesura 51'5 cm després de més de 41 setmanes de gestació: no fa altra cosa que dormir, despertar-se demanant el pit i enganxar-s'hi amb ànsia poc després fins quedar satisfet. De les nits a l'hospital de Dénia, n'hem tingut una de cada color: la primera horrible, la segona fantàstica. La tercera, ja a Almoines, dependrà del que els dure la febra patriòtica als joves del poble: de moment, en hora i mitja des del gol d'Iniesta (memorable!) s'han sentit més "vivaessssspanyes" que en trenta-cinc anys de democràcia...

Ups, un plor. I ara vos deixe que he de canviar-li el bolquer...

6 comentaris:

F.E.C. ha dit...

Enhorabona, Emili.
Ja et vaig dir que naixeria el 10 de juliol i ha faltat poquet.
Que vos deixe dormir malgrat que aquestes nits tan caloroses siga difícil fer-ho.
Fes-nos saber on seràs el curs que ve.
Enhorabona a tots dos

Jesús Párraga ha dit...

ENHORABONA, EMILI I MARTA! MOLTES FELICITATS! 41 setmanes! L'Emili xicotet no volia eixir, eh?
Torne a dir-ho: cada vegada que naix un xiquet això vol dir que Déu encara confia en la humanitat.
Moltíssimes felicitats altra volta!

Vista Parcial ha dit...

Enhorabona, Emili. I dona-li-la de la meua part a Marta. Mirava i mirava el teu blog en espera de la notícia i, per fi, s'ha produït.
Enhorabona! No patiu, els quinze primers dies són com un caos que hom pensa que no podrà pair, després tot s'assenta i torna la normalitat, una normalitat nova.

Príncep de les milotxes ha dit...

Enhorabona als tres; pare jove ara has de pensar que açò no és per a un cap de setmana... sinó per a TOTA LA VIDA... que és molt dir: amb música inclosa.
Ara, a veure què li regala el tio Juli...

Violeta Sugranyes ha dit...

Hola Emili,

El 3cat24, pàgina web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio, vol mostrar el que es fa a la Blogosfera catalana diàriament destaquem un blog amb contingut interessant. Avui dimercres 14 de juliol li ha tocat al teu. Ho pots
veure aquí:http://www.3cat24.cat/blogs.

I aquí un llistat de tot el que hem recomanat des que vam començar el 9 d'octubre del 2008. http://www.3cat24.cat/noticia/326283.

Si tens cap problema o vols que no el destaquem, només ens ho has de dir.

I si ens pots recomanar un altre blog en català que consideris bo, ho farem en nom teu.

El teu blog ens el va recomanar la Marta Insa.

A més, t’informem que promocionarem el teu blog a través de la nostra pàgina de Facebook (http://www.facebook.com/elmeu3cat24)i el nostre Twitter (http://twitter.com/elmeu3cat24).


Violeta Sugranyes
Espai de Participació
Telèfon: 93 5533236
vsugranyes.f@tv3.cat
http://www.3cat24.cat
Facebook: http://bit.ly/901MGm
Twitter: http://twitter.com/elmeu3cat24
Delicious: http://delicious.com/3cat24
c/de la TV3, s/n
08970 Sant Joan Despí (Baix Llobregat)

Emili Morant ha dit...

Gràcies pels vostres comentaris, no he entrat massa aquests darrers dies, per motius (feliços tots ells) que no caldrà detallar. A vore si torne al ritme normal d'escriure ací.