Fins aviat

Aquest blog està inactiu des de fa dos mesos, i no puc dir que abans d'això fóra un blog com cal: m'he excusat en massa ocasions (el meu fill, altres maldecaps...) i no tornaré a fer-ho hui. He promés reiteradament que escriuria de determinats temes (així al vol: dels quartets de Bartok, del llibre de Tobies Grimaltos, del 15-M, dels partits entre Barça i Madrid...) i han passat les setmanes sense que em nasqués fer-ho. Fins i tot he hagut d'abandonar, ja mig redactades, unes (potencialment llarguíssimes) reflexions de fi de curs sobre la situació actual del "sistema" educatiu, que ben mirat, ni eren ni tan originals ni hagués arribat a llegir ningú. Així que hui faig una entrada sense més promeses que una ben fàcil de complir: ben probablement no escriuré res durant els pròxims mesos. Queda dit. En qualsevol cas, sabeu on trobar-me: al meu perfil  de Blogger apareixen els dos comptes de correu que consulte habitualment, i els comentaris que feu a qualsevol de les meues entrades se'm reenvien automàticament. Fins aviat.

7 comentaris:

Vent d Cabylia ha dit...

Doncs és una pena que no puguem llegir eixes reflexions sobre el sistema educatiu de primera mà. Ens poden interessar a molts. Que vaja bé!

Jesús Párraga ha dit...

Salut, Emili! i això... que siga aviat, molt aviat. Sobretot, com diu Vicent Baydal, pel que fa a les reflexions sobre el sistema esducatiu. Deixa la resta i concentra't que ara vé juliol i les vesprades es fan llargues,
:)

Guillem Calaforra ha dit...

Quina llàstima. Ja fa temps que trobava a faltar les teues anotacions; ara veig que va per llarg... Que siga per a bé, amic.

José-Vicente Puig Raga ha dit...

Bé, Emili. Et trobarem a faltar. Jo també he perdut un poc els costums bloggers. No hi ha temps per a tot el que un vol. Salutacions a Marta i un bes al xiquet, que no he pogut encara anar per allí per conéixer-lo. Una abraçada. Ens veiem.

Xavier Aliaga ha dit...

Una llàstima, Emili, espere que podrem continuar interactuant a través dels teus comentaris. Una abraçada

DE TOT UN POQUET ha dit...

Ja ha passat quasi mig mes... que no trigues molt a reprendre'l.

Jaime G. ha dit...

Vaya, hombre, ahora que había conseguido un traductor como Dios manda (cómo no, el de Google) y lo primero que leo en perfecto castellano es que dejas (espero que momentáneamente) tu blog...

Espero que vaya todo bien, y como no doy con la dirección e-mail en tu perfil blogger tal y como comentas, simplemente quería informarte de que este viernes 26 de agosto a las 19:00 la Filarmónica de Berlín con Simon Rattle inaugura su temporada con la 7ª de Mahler, que creo recordar (por lo que he leído) es uno de tus preferidos. Y si te animas/apetece/puedes, a través de la página de Deutsche Bank, patrocinador de la orquesta, puedes conseguir una invitación para seguir el concierto en directo a través de la web en su Digital Concert Hall. Te dejo la dirección:

http://www.db.com/index_e.htm

Un abrazo (y da recuerdos a Josep cuando le veas/hables con él, que este verano estuvimos por Gandía pero no pudimos coincidir).

Jaime.