Una cloenda feliç

Aquest ha estat un any miraculós. Marta i jo ens hem casat, hem obtingut les nostres places com a docents i ara esperem una criatura (no sabem el sexe, encara) per als inicis del pròxim estiu (Marta ho va comunicar fa uns dies, després d'esperar-me inútilment per a que férem un anunci simultani). Tot plegat és fruit de les nostres millors voluntats adobades amb constància, esforç i alguns sacrificis; d'un programa de vida que, tot i desplegar-se d'acord amb una modesta racionalitat pràctica, en els seus resultats excedeix qualsevol càlcul utilitarista, qualsevol consideració sobre els nostres mèrits o expectatives. Hem tingut molta sort, i ens caldria ser-ne ja tres per a poder compartir tanta gratitud.

Com ja vaig comentar, estaré una temporada sense escriure (quasi me les havia agafades ja, les vacances: un poc més i se m'oblida acomiadar-me). El que vull és que el dia que torne no em falten coses bones que contar. Mentrestant, vos desitge que tingueu un any 2010 almenys tan bo com el meu 2009.

11 comentaris:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Felicitats per la bona notícia. I t'esperem ací quan vulgues. Àngel

Jesús Párraga ha dit...

feliç any, Emili i família

Jaime G. ha dit...

Muchísimas felicidades Emili por la buena noticia, y por todo lo bueno que os ha traído este año. Que el 2010 te sea igualmente propicio y te obsequie con todo lo que te mereces.

Jaime Garcia-Gallo

Juli Capilla ha dit...

Emili, si ha estat un any prodigiós ho ha estat també gràcies al vostre esforç. Vos ho mereixíeu.

Ens vorem d'ací a una estona en la paella de la Plana...

Vista Parcial ha dit...

Enhorabona una altra vegada. Torna quan vulgues i, si és possible, que no siga molt tard.
Una abraçada

Príncep de les milotxes ha dit...

SÉ QUE NO ESTARÀS MOLT LLUNY. NO US COMPREU MOLTS LLIBRES QUE PARLEN DELS FILLS... LA MILLOR MESTRA, LA VIDA.
ENHORABONA I AIXÒ SÍ SÓN UNS BONS REIS.

Jesús Párraga ha dit...

El princep de les milotxes té raó, sobre tot heu de fugir de "Duérmete niño", un panflet conductista d'allò més bord. I aneu comprant Dalsy, Apiretal, tovalloles per al culet... Ui, quins nervvis...

Emili Morant ha dit...

Jaime: muchísimas gracias, espero que te vaya todo muy bien este año 2010. Me dijo un pajarito que habías entrado aquí alguna vez - espero que no te aburran mis rollos.

Jesús, Àngel, Juli, Tobies, Josep Lluís: gràcies a tots. Tornaré prompte: només vull fer un poquet de "ganetes"...

Francesc Vila ha dit...

Emili! segur que ho has pensat bé, tan reflexiu com ens has demostrat sempre en aquest bloc. Però, no deixes passar massa temps, qui ha de parir és la Marta ;-) Enhorabona i endavant amb la vida!

Unknown ha dit...

Felicitats per tot i per la criatura més! Torna aviat. Bona entrada d'any!

Alvagó ha dit...

Emili:
Com saps, he estat prou abduït en les últimes setmanes per diverses raons, però xic, quin goig trobar-me amb aquestos posts quan recupere totes les lectures bloggeres pendents!
Moltíssimes felicitats a Marta i a tu i molt d'ànim en aquesta nova i il·lusionant aventura que comença.

Una forta abraçada des de Maryland.

PD: trobarem a faltar els teu escrits (especialment ara que em reincorpore més regularment a la blogosfera) però la raó està més que justificada ;)